húsľový kľúč

húsľový kľúč

Anotace: Husľový kľúč dary od boha sťastie i napriek sklamaniam...

Tancuj, ako husľový kľúč píše.
Spievaj zo srdca, nech pieseň nie je Klišé.
Miluj, aby šťastné srdcia bránili tme a smútku.
Cíť nepreľakni sa nového taktu.
Dýchaj tak , aby mohol si i za druhého.
Snívaj svoje sny , ťaháš do nich anjela nebeského.
Čítaj , aby posieval si duše radosťou.
Odpúšťaj , aby kráčať mohol si s ľahkosťou.
Neklam preto , lebo sa bojíš, povedať múdru pravdu vždy za slovo stojí.
Ľúb, váž si a maj rád.
Oporou Ti je vždy Tvoj verný kamarát.
Neutekaj ,ale kráčaj čelom tak ako slnku i búrke.
Život je pestrý.
Raz podobá sa rozviazanej šnúrke ,
Raz má podobu sladkého raja, kde nebo farebné nám máva.
Buď vďačný!
Aké šťastie máš ,keď počuješ čarovný hlas mamin,
Znieť ozveny noty, vidíš farby dúhy je dar vzácny!
Do života dá sa nazrieť priamo i z rôznych uhlov pohľadu.
Čas prelieči, čo Ťa ranilo, pomôž mu a nepozeraj dozadu.
Autor Spidy, 02.06.2010
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: aniger, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi moc,nádherná báseň.St.

02.06.2010 19:42:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí