Jedno srdce...

Jedno srdce...

Anotace: M...

Cnie sa mi po jednom srdiečku,ktoré má nezvyčajne krásnu a čarovnú dušičku.
Poznať som ho to šťastie mala na jednej udalosti v Žiline,
jeho oči sú ako jasný dar nebies,ligotavý mesiačik čisté,nevinné.
Behom pár minút videl mi priam do duše,
usmieval sa poradil mi venoval sa mi a pritom nemusel.
Jeho duša trápi sa premáha sa sám,a bojuje i keď obklopený ľuďmi je.
Je vôkol priateľov a predsa cíti sa sám,
je so svojím hafanom ,ktorému porozpráva,čo má na srdci
statočne čelí osudovým ranám.
Dúfam každý deň,že máva sa lepšie,
s istotou to potvrdiť nemôžem ,jeho duša príliš trápenia nesie. :(
Diaľka je ešte to bolestivejšie,čo je medzi nami,
sme s priateľmi ale pritom sme sami.
M....Dobre vie ,že už nikdy nebude sám ikeď sa ním bude cítiť.
Autor Spidy, 02.06.2010
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: aniger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí