Rozcvička

Rozcvička

Anotace: cvičím hrozně rád... :-)))

Raz dva tři …
Mlsná mne honí
do kuchyně tělo kráčí.
Dva dva tři …
Ledničku otevírám
co tam je bohatě stačí.

Tři dva tři …
Žaludek svůj nacpu
bože to bude ale paráda.
Čtyři dva tři …
Milý pane Dolečku
vlezte mi klidně na záda.

Pět dva tři …
Klobása v ústech mizí
druhá, třetí, čtvrtá … pátá.
Šest dva tři …
Patku chleba přidám
na rande v žaludku chvátá.

Sedm dva tři …
Výpečky vepřové voní
sádlo škvarkové jícen mastí.
Osm dva tři …
Pomoci sám si neumím
v těle ,,hubeném“ kosti chrastí.

Devět dva tři …
Organismus se hroutí
čísla na váze rudě varují.
Deset dva tři …
Času málo prý mám
k infarktu perfektnímu směřuji…
Autor Modrý Adept, 26.12.2005
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí