Hlaholy věků

Hlaholy věků

Anotace: Pluji co oblak a tiše se směji, že brečím a necítím beznaději!

Stojím u okna,
déšť padá,
nemoknu,
vzpomínka k další se skládá.

Vánek si hraje,
dojmy se kupí,
miluji, miluješ,
dotek té ruky.

Odkud se bere,
velikost světa,
on dech mi bere,
slunce se smeká.

Údolí za kopcem,
louka němá,
pluje si pro mne,
dávná ozvěna.

Už nejsem ten člověk,
co kdysy tu stál,
větřík jej změnil,
a v dál odvál.
Autor Squilla, 02.06.2010
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí