Karkulčin košíček

Karkulčin košíček

Anotace: ***

V ruce držím
hrníček s čajem
a klopím uči
na žlutou
pampeliškovou
louku.

Žlutá prý pomáha
pro lepší zapamatování,
a tak má louka sestává
z písmen a nadpisů,
co dlouhý rozum mají.

Již za pár dní se do peřin
louky uchýlím,
utrhnu čtyřlístek
a ke štěstí přivoním.

Zalosuju v Karkulčině košíčku,
vytáhnu si otázku,
co zahřeje na srdíčku.

Potom přijde pravý mejdan
a tentokrát z košíčku,
povytáhnu flaštičku,
s kamarády, s babičkou,
přiťuknu si skleničkou!
Autor jerabina, 02.06.2010
Přečteno 234x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, Bíša, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na zdraví,cink:))

02.06.2010 21:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí