Ve starém domě

Ve starém domě

Anotace: Jak moc? No úplně moc.

Pod prahem klíč
a sto let pavučin
po mnoho věku
nestal se žádný čin.

Vrzající kroky
i panty dveří
pod strání mlýn
kol spousta zvěří.

Poslední nádech
čerstvého vzduchu
pak už nos zaboříš
v hnilobném puchu.

Kolem očí mihl
se jakýsi tvor
v čertovi samotnémm
mohl by mít vzor.

Na zádech visí
trnoví strachu
na chvíli usneš
umíráš v prachu.

Stmívá se
už pospěš domů
spousty stínů
a hlasy k tomu.

Pro princeznu vydržíš
temnou nocí kráčíš
byť hromadu přízraků
na bedrech svých vláčíš.
Autor Čoki, 02.06.2010
Přečteno 292x
Tipy 19
Poslední tipující: Dygi, Bíša, Lina, Nút, hašlerka, labuť, Giginka, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

__________
___

03.06.2010 14:22:00 | Nút

Ten starý dům...
tam někdy straší.

02.06.2010 22:02:00 | Květka Š.

Pospěš domů,modro čeká
žádný tajemný tvor Tě přec nepoleká)))

02.06.2010 21:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí