Sbírka

Sbírka

Anotace: každý den, jiný sběr.. posouvá se mizí a je

Buržoazie a hrací skřínky
Kouká na skleněnky,tvoří vlny
Přes tep srdce, začíná se ztrácet


Obtačí ho fialovým šátkem
Skrývá se za obličejem,nikdy nesplývá s davem
Na tenké hladině, pluje a vyzývaje


Kinematografie,stíny světel
Černé nebe a sbírka perel
S nádechem Paříže,ruce si dává do kříže

duše rozpolcená,touha utajená
Divokost, nakreslená

Každá sbírka se posouvá
Otvírá se,rozplývá
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 02.06.2010
Přečteno 233x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Bohůdík Vyliztalalir Balalajkin, Zorenka Ježková, její alter ego, al-pacino, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí