Projevy mluvené a psané

Projevy mluvené a psané

Anotace: ***

Projevy mluvené a psané hádaly se, že maj gatě malé!

Tolik by toho chtěly sdělit světu,
avšak sotvaže řeknou jednu větu,
palčivě bývaj uzemněny,
do bedny tmavé uzavřeny!

Kdo je vyhnal ze svého postu,
komu se zachtělo jablečného moštu?

Že by to byla mimika,
ta cérka, co slečna si
už neříká!

Je to všemocný nástroj strunný,
jednou brnkneš a pocítíš svit luny.

Óóó, předběhla nás,
vytlačila nás v záď,
mrzne mi jazyk
a tuhne ruka,
na místo toho
dám svou tvář
v káď.

Zrcadlo, zrcadlo, řekni....
Autor jerabina, 02.06.2010
Přečteno 247x
Tipy 9
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Bíša, Mraveneček, al-pacino, CULIKATÁ, zelená víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí