potenciálně skvěle a ještě líp

potenciálně skvěle a ještě líp

Anotace: 03062010

Kapky bičují mě do zad
v nepřebenrém výběru možností
cítím se trochu zvláštně
Jsem podbízenej a nabízenej
trhu života;
ten skurvenej kapitál
můj osobní potenciál
měl bych ho využít?

Můj potenciál
přetekl fazónu
Jsem nadčasovej
Jsem skvělej
Jsem Ego, soběstačné
Alternativně s hrůzou
dostanu se do úzkých
Pocit ničeho
Pocit nijaké smyslnosti
Pocit torza těla
Pocit absolutní skutečnosti
Vymyká se ničemu
Úzkost
popírá vše;
bičuju se samotou
našel jsem v tom
zalíbení
Autor humus, 03.06.2010
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí