Jackyl a Hyde

Jackyl a Hyde

Anotace: Démoni strachu, však oni příjdou.

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Blázne, ty neznáš hořkost, když končí láska?
* Cvoku, snad má se na srdci objevit další vráska?!
Blázne, ty neznáš tvrdou srážku s realitou?
* Cvoku, to raděj duši budu mít city podnapitou!

Blázne, ty naivní snílku - zahoď ty brýle do křoví!
* Proč? Však o mých snech se nikdo nikdy nedoví!
Blázne, máš sebemrskačské sklony?!
* Já? Jen nechci si zvát do srdce démony -
- démony strachu, však oni příjdou.
Autor Satha, 03.06.2010
Přečteno 1105x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Doradan, dream in emptiness, Zasr. romantik, Mraveneček, al-pacino, Skalsky Pavel, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda. Chtělo by to ještě dotáhnout graficky. Aby to byl dialog. ST*!

03.06.2010 15:59:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí