Noční motýl

Noční motýl

Anotace: Co je pravda a co lež...?

Jsem noční motýl
a v noci čile žiju.
Jsem noční můra
a tajně alkohol piju.
Namísto nektaru.
Mám barvu jantaru.

Jsem noční motýl
a pod rouškou noci létám.
Jsem hříšná můra
a jen v tvé posteli vzkvétám.
Pod něžnými dotyky
nemyslím na zlozvyky.

Jsem noční motýl
a cigarety ráda kouřím.
Jsem divoká,
proti pravidlům se bouřím.
Mám pověst coury
kvůli cestě vzpoury.

Jsem noční motýl
a mám svůj styl.
Jsem zvláštní můra
a rád bys se mnou žil.
Až do skonání.
Tak co ti brání?
Autor Prinzeschen, 03.06.2010
Přečteno 344x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, jedam, Bíša, CULIKATÁ, Maranatha, hypertenze
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné přirovnání k nočnímu motýlu...

03.06.2010 10:54:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí