Otázky

Otázky

Jak dlouho ještě?

Jak dlouho ještě budu snít
o polibku na šíji?
Jak dlouho ještě budu snít
než dozajista shniji?

Proč stále narážím?

Proč stále narážím
do zdi z ryzí apatie?
Proč stále narážím
na svou temnou stránku, která mne stejně nezabije?

Ztrácím se či nacházím?

Ztrácím se či nacházím
ve vzpomínkách barvy nachové?
Ztrácím se či nacházím
v nitru sny bláhové?
Autor Satha, 03.06.2010
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: dream in emptiness, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí