Poslední soumrak

Poslední soumrak

Anotace: nenávidím se...

Pro pár špinavých zlaťáku a nechutnou slávu
Na špalek osudu dávám svou hlavu
Katova sekyra se už do výšky zvedá
Pozdě mé svědomí spravedlnost hledá
A ostří zbraně se tak temně leskne
Kdo spasí můj život a zažene myšlenky teskné?
Každý den jsem měla víc a víc
a z velkého bohatství nezbývá nic
Měla jsem prachy ale žádnou lásku
Ztratila jsem kluka a projela sázku
Sbohem světe, tohle se nemělo stát
Mrzí mě, že mě nikdo neměl rád
A tak jdu odněkud nikam - rychle pryč
Už se mi stmívá ...a hrobař bere rýč...
Autor Sorrow, 26.12.2005
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré! Líbí se mi tvé témata...

27.01.2006 00:23:00 | Žiťa

Básnička je krásná má silné emoce.

27.12.2005 07:50:00 | Skalnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí