Zemřít sám sobě

Zemřít sám sobě

Anotace: ... bojuj dokud nejsi v hrobě ...

Našeptávači snů a tužeb,
buchary, kladiva lidské duše,
hlasy neviditelných démonů,
věřím, že ve vás neutonu,
odmala slyším, vidím druhý břeh,
a nechápu váš shon a spěch,
zákulisní praktiky sedmi hříchů,
nezajímáte mě, už jsem v tichu,
pacienti, vy kteří víte, o čem píši,
svobodu nehledejte v jedu-chýši,
vůle má není už v mé moci,
vykřičela jsem své strachy noci,
Alenka v říši za magickým zrcadlem,
je rám, je okraj, je fantazie lem,
není čeho se bát, není proč utíkat,
sám sobě se vzdalovat, sebe polykat,
život není růžová zahrada, ráj,
tak žij svůj život, bojuj, hraj!

Ze dvanácti je pouze jeden MÁJ...
Autor Inge, 03.06.2010
Přečteno 550x
Tipy 10
Poslední tipující: Veselý Drak, Bíša, dark evelyn, labuť, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...doufám,že jsi v poho ST

03.06.2010 16:44:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí