Jen si tak čmárám

Jen si tak čmárám

Anotace: Pocity v kostce

Čmárám si tužkou na papír
tak jako kdysi kdosi prstem v písku
Lehám si do ustlané postele
o které někdo napsal že už hořela
Dělám stovky věcí tak
jako
...kdosi
......kdysi
.........kdesi přede mnou
V noci spím a ráno vstávám
nesnídám a nerada se hádám
Hledám plachtím za něčím se pachtím
lopotím a kotím se jak šelma
Střemhlav padám vstávám
ráda chytám rozžhavenou lávu přímo do dlaní
Jde mi spaní nejde mi lhaní
v očích laní vidím bitvu předešlých klání jelenů
Až ulehnu mezi jelena a laň
natáhnu prázdnou ruku dlaní nahoru a budu čekat
Vykoupení není tím čím si myslíme že by mělo být
a z toho co nám vadí
Často zůstane ostří nože zabodnuté v botě co tě tlačí
a k pláči ani slza
Už hořela když jsem si do ní lehala
a lhala bych řkouce že jsem selhala
Čmárám si prstem do písku
a čekám
až odejdou ti
kdo mne přišli soudit
Autor Hannazka, 03.06.2010
Přečteno 490x
Tipy 34
Poslední tipující: Javavia, sveřep, Zasr. romantik, Elisha, Oťas, Divoženka1, Holis, Zdeněk Farkaš, Noc17, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přede mnou bylo vše řečeno - super!!

16.08.2010 22:42:00 | Elisha

Tohle je Han naprosto nádherný vodopád jisker....nikdy nikdy nikdy mě nepřestaneš překvapovat...je toho tolik co víš a cítíš si jako obrácená černá díra..chrlíš nové a nové věci..mám Tě moc ráda :*

07.06.2010 20:09:00 | Noc17

!!!

05.06.2010 02:13:00 | Bíša

lépe bych to nevyjádřila..

03.06.2010 21:02:00 | Agniezka

Joj, to je labužnický koktejl pocitů pro mou duši!

03.06.2010 19:48:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí