My dva...

My dva...

Anotace: My dva-Ty a Já..

Sbírka: Strasti a radosti života

Sedíme venku,podívej hvězdy.
Moji hvězdou jsi jen Ty.
Šeptám Ti do ucha tehdy.

Zas jsme venku,podívej sluníčko.
Ty jsi mi sluníčkem.
Spojíme se v jedno klubíčko.

Podíváš se na mě,úsměv na rtech.
však ústa plna perel.
Připadám si jako v krásných snech.

Jsi mi ale na míle vzdálená.
i když jsi mi blíž než si myslíš.
v mém srdci jsi neustále střežená.

Rukou zajet do vlasů tvých dovol mi....
Aťˇse svět zatočí.
A v srdci ať láska hřmí....
Autor Jacob P. Verlaine, 03.06.2010
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Sweaty Woman, Mraveneček, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí