Ráj-Daniel Hůlka

Ráj-Daniel Hůlka

Anotace: našli jste taky svůj ráj? Výborná píseň musel jsem ji semhle dát

Sbírka: Strasti a radosti života

Ty Otče náš vládneš pevninám
i tajfunům kážeš vát
zem slíbenou kdysi dal jsi nám
kout, jenž se měl rájem stát
Suď Otče náš, jenž si bez kazů
jak hříšně žil veterán
on stvořený k tvému obrazu
proč z ráje byl odvolán

R: Ráj, nádherný ráj
nádherný kout, se slavobránou
ráj, v němž měl jsem žít
zůstává snem, fata morgánou

2.Zem slíbenou vrať nám Otče náš
jenž vládneš těm končinám
tam vzhůru nás pozvi na menáž
a dávku svou píchni nám

R: Ráj, nádherný ráj
nádherný kout, se slavobránou
ráj, v němž měl jsem žít
zůstává snem, fata morgánou
je ráj
Autor Jacob P. Verlaine, 03.06.2010
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí