Hezký vánoce lásko

Hezký vánoce lásko

Anotace: Všechny dárky už jsou rozdaný a chvíle štěstí máme za sebou, však myšlenky mé běží za Tebou a touhy berou sebou, tolik bych v té krásné chvíli chtěla být lásko s Tebou.

Hezký vánoce miláčku,
do ouška Ti šeptám,
co ze všeho nejvíc přeješ si,
se Tě hloupá neptám.

Hladím něžně Tvoje vlásky,
tvoje ramena a tělo,
šťastná, že jsem vedle Tebe
a objímá nás šero.

Libám něžně Tvoje ústa
a Tvé rty mě na mých hřejí,
šeptáš něžně nějaký slůvka
a naše rty se tomu smějí.

Jsem tak šťastná, mám Tě blízko,
hřeješ mě a objímáš celou,
přeji si ať neskončí to,
jsem tak ráda, že jsem s Tebou.

Do dlaní Ti dárek dávám,
je to kousek mého srdce, seš v něm celý ukrytý,
na oplátku Tvé dostávám,
v jedném jsme teď zalitý.

Jsi mé štísko, libám Tvou tvář,
celýho Tě umačkám,
škoda, že sen ráno končí,
já jsem sama, Ty seš sám.
Autor grázlík, 26.12.2005
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí