Můj svět

Můj svět

Anotace: Z noci, kdy jsem byla mimo a psala jednu za druhou...chtěla jsem psát něco o siluetě postavy za šera a jaksi to nevyšlo

Miluji tvůj stín
když v dálce mrak jej svírá
Tlukot tvého srdce
a v kamení je díra
akorát tak na malíček
malinkatého človíčka.

Díváš se, jak spím?
Když zavřu oči, vidím svět
plný sladkých iluzí
kde útržky jen vět
skládám v celek.
Útržky z těch útržků
smísí se s prachem
spadnou ti do oka
a uvidíš můj svět.

Nebo ho odnese jen voda.
Autor Kimbbu Johannis, 03.06.2010
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí