Zpívej dál

Zpívej dál

Anotace: pro někoho

Jako orel vzlétl jsi k slunci blíž
na křídlech písně
a v hloubce pod tebou jsou lidé
ty je možná nevidíš
a oni tebe, možná, snad
Ty nemůžeš je oklamat.

Jen písní svou je potěšíš,
tak snaž se musíš, smíš.
Chceš orle zpívat lidem dál?
já láskou umírám.

Tak jak ty vzlétnout chci
však není mi to dáno
prosím tě, prosím, řekni ano,
řekni, že ještě vydržíš.
Autor takova, 09.11.2004
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí