Po Početí

Po Početí

Anotace: asi tak

Měla jsem sen.
Já vím, na tom nic není.
Ona se vdává a on se žení.

Berou se z veliké lásky
založit rodinu je jejich poslání
jsou spolu oddáni nic jim v tom nebrání.

Pak přišlo maličké, druhé a třetí,
ach bože jak ten čas letí.
Co bylo dál?
Život jim ubíhal.

Pak přišlo probuzení
ona je sama, on s jinou se žení.
Z veliké lásky.
Autor takova, 09.11.2004
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a...no a...tak...zeby?...ano...vymackni se...jo...mam to...co sem to vlastne chtel?

15.10.2005 18:55:00 | malkin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí