Sonet první

Sonet první

Anotace: Dveře

Zrezlé panty a rozvrzané veřeje,
klíč srostlý se svou dírkou,
zápach jak ocelové pírko
stoupá z houbovité peřeje.

Uprostřed dveří staré sklíčko
a za ním skelné oko je,
které si nedá pokoje,
chvěje se jen jeho oční víčko.

Ztrouchnivělé dveře pokryté mechem
s posledním hořkosladkým vzdechem
leží v tanečním sále.

Ty dveře za stěnou z pavučin
tam jistě leží dále,
za to se zaručím.
Autor Rejha, 05.06.2010
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Isquieasuus, Kajaro, myší královna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oko má oční víčko, nikoli oko.Cos měl z biologie ?!

06.07.2010 16:07:00 | Rejha

Oční víčko oka... takže oko má oko?

05.06.2010 22:15:00 | ludmil

My je otevřeme =) Jistě za nimi čeká něco přenádherného.

05.06.2010 19:12:00 | myší královna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí