Lidí je dost

Lidí je dost

Lidí je dost.
Cítím se zneuctěna, uražena a ponížena.
V srdci mně bouří povodeň.
Nezáleží na tom, zda je vody po kolena.
Živel zatopil mou hlavu,
mozek vysílá negativa.
Už nikdy nehrát druhé housle.
To si raději ani neškrtnu.
Lidí je dost,
tak si jdi, kamaráde, nemusíš prosit o odpuštění.
Má hlava zůstává chladná a hrdá.
Buď všechno nebo nic.
Stojím osaměle, ale nelituju, jsem
krásný nový den, který vítám sama.
Autor devcatko z jetele, 05.06.2010
Přečteno 260x
Tipy 13
Poslední tipující: jedam, Modrý Anděl, hašlerka, Květka Š., Paulín, CULIKATÁ, Agniezka, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S hrdou hlavou jdi dál
pro zítřek žij
miluj a vnímej krásy světa...
Pěkně jsi vystihla těžké období
některých lidí.I ty se tak cítíš?
Bude líp, jen věř.

05.06.2010 21:40:00 | Paulín

Pěkná,líbí.

05.06.2010 21:26:00 | CULIKATÁ

...tak to má být,lidí je dost a mezi ON

05.06.2010 17:40:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí