Ptáci

Ptáci

Anotace: ...

Umírají-li ptáci
bez důstojnosti
v mazlavé špíně
pokořených moří

je to tak znepokojující
a nepokorné
že ani slova básně
nevyvěrají v očistný pramen

a jenom ticho
co zbude po mrtvých místech
dokáže ozvěnou
vyloudit mrazivý tón

Pak pusto a prázdno
rozlije se v srdcích lidí
vydaných napospas
vlastní krutosti

a jenom bludné majáky
budou dál vysílat
signály doufajících světýlek
pro záchranu trosečníků
Autor Early Riser 1, 05.06.2010
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

CHudáčci,je to hrozné.

05.06.2010 21:36:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí