Jak je důležité míti Věrku

Jak je důležité míti Věrku

Anotace: (před branou pekelnou). Pro Věrku

Káva je ledová
a hlava tupá
jsem ale bláhová
(mám věřit v Boha?)

Realita tvrdá
a já jsem bledá
lhát se prý nemá
(a dnes je středa)

____

Chtělo se mi brečet
(měla jsem zlost)
už jsem tam nechtěla trčet
už měla jsem dost.

____

Už nevládne mi slepota
přec Konec je otázka
(a dnes je sobota)
otázka a vráska
____

Je důležité míti Věrku
z očí ti sundá zástěrku
rozsvítí baterku
(a v sobotu)
už není ti do breku
____

Tak díky Ti za Pravdu
opravdu, opravdu!
Autor amores peros, 05.06.2010
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Ante portam inferam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí