Zatracení

Zatracení

Anotace: Démoni jsou sice zlo... ale já znám i horší věci... pro mého přítele Y.

Pro rány Boží
proč Zatracení?
Pro Jasnost, Světlo
to rozpolcení

Prý je to dar
a nebo prokletí
pro jiné věčné
duše zakletí

Dobro nebo zlo
jako vzduch do plic
Dobro nebo zo
já necítím nic

Srdce je led
a duše odlétá
chceš vědět, co je horší?
no přece NICOTA
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 05.06.2010
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Metal Lady, pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí