Dívka s perlou

Dívka s perlou

Anotace: Jistě každý zná ten obraz, mě uchvátil při nejmenším už jen díky své historii.

Dívka s perlou, jenž tiše sedí,
před ní malíř, co na plátno hledí.
Lačná ústa, bledá pleť,
krásné oči, ladný sed.
Zkoumá křivky, ztrácí mysl
k barvám modře klidně hlesl.
Štětcem míchá čiré barvy,
pestřejší, než květné sady.
Přál by si být mnohem blíže,
avšak závoji je pokryta.
Kdosi práva jimi káže,
v obrazu duše ukryta.
Autor Lamia, 06.06.2010
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Emira, Zbyhněv, Modrý Anděl, kakaoo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí