Průchod myšlenkám

Průchod myšlenkám

Se sluncem nad hlavou splétám v sobě naději.
Nové hnízdo zakládám, stále očekávám
průchod novým myšlenkám.

Hluboko v sobě lásku ukrývám,
jako Matka Tereza ryzí poklad předávám.

Jen nerada se odhalím, své nitro si hlídám,
leč dveře od srdce mám stále dokořán.

Jsem jako kvočna s kuřaty,co ochrání je před vraty.
Bije se za ně jako lev, už z dáli slyšet ten můj řev.
Snad to někdy pochopí jak těžké je být matkou svých dětí.

Tak čekám na ten zlom, kdy nám bude osud nakloněn,
kdy čisté síly vesmírné odhalí mé úsilí nesmírné.
Autor devcatko z jetele, 06.06.2010
Přečteno 300x
Tipy 15
Poslední tipující: Zorenka Ježková, al-pacino, labuť, Bíša, mida, střelkyně1, Dygi, Květka Š., Mraveneček, Emira, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad zlom přijde brzy :) Pěkně napsané

06.06.2010 12:03:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí