bramboráčky

bramboráčky

Anotace: pro jednoho mlsného Důšu

Bramboráčky smažený,
ty já tůze rád,
s bramboráčky na talíři
jsem já kamarád.

Od Mallorky po Kanáry
nenajdete takový,
od maminky usmažený,
kraje pěkně křupavý.

Jeden,druhý,třetí,čtvrtý,
a jsem pořád hladovej,
jenom mámo nešetři
a plnej talíř udělej.

Nebo radějc celej kastrol,
ať si dáme do nosu,
placky z brambor,
to je moje,už mám břušek,
jako sud.

Za pár hodin,nebo dříve,
odměna mě nemine,
když šly placky pěkně dovnitř,
musí jednou taky ven.

Budu skučet malinko,
až můj zadek připlácne se,
na hajzlový prkýnko.
Autor Aliklat, 06.06.2010
Přečteno 273x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, al-pacino, CULIKATÁ, Agniezka, Květka Š., Mraveneček, Emira
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já také a zakončení mě rozculilo:)

06.06.2010 16:06:00 | CULIKATÁ

miluju bramboráčky

06.06.2010 15:26:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí