utíkáš

utíkáš

Anotace: 06062010

utíkáš
kam utíkáš?
stejně se
neschováš

utíkáš
kam utíkáš?
před sebou se
neschováš

utíkáš
kam utíkáš?
věříš v
lepší skutečnost

utíkáš
a nikoho
neohromíš;
neutečeš

utíkáš
kam utíkáš?
nenajdeš
co hledáš

vím to
taky jsem
utíkal,
nenacházel

můžeš všem
útéct, můžeš
to vzdát, můžeš
doběhnout

nic nezměníš;
trny se
v srdci každýmu
zakoření

ty to vzdáváš
bojíš se trnů
bojíš se bolesti
už mě nezajímáš
Autor humus, 06.06.2010
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., synanceia, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí