Rozhodl ses

Rozhodl ses

Anotace: 1. básnička po včerejším otřesu mozku...

Rozhodl ses vydat na cestu
a doma nechat svou nevěstu.
Vždyť je to pochopitelné,
ty můžeš odjet, já však ne.

Ale věř, že tě budu v mysli mít,
i kdyžs byl převědčen odejít.
Nebude den, kdy na tebe nevzpomenu,
kéž i ty vzpomeneš si na svou ženu...
Autor Dragoniana, 06.06.2010
Přečteno 305x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, mida, al-pacino, WhiteSkull, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí