Zapletené prsty

Zapletené prsty

Anotace: Kratounká :)

Zapletené prsty,
polibky něžné
Spojují se naše cesty
a naše dny začínají být věčné

Nebe se růžoví
Větříček lehounký
Autobus uhání

Rozevíráš listy knihy
zdobené tím černým sklem
Polibkem se každou chvíli
rozloučíme s dnešním dnem

K sobě shoulení
krásný den za námi
Příjemně unavení
celý život před námi

Ráno,
těšilo se na nás slunko věčné
Večer,
není nic v našem světě přebytečné

Celý život uhánět spolu
milovat se v objetí
Každý den večeřet u stejného stolu
a osud bude plakat dojetím
Autor PoeziGirl, 06.06.2010
Přečteno 423x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Zorenka Ježková, zelená víla, Bíša, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí