Není to tak dávno...

Není to tak dávno...

Anotace: Úvaha o přátelství... aneb co dokáže puberta...

Sbírka: Přátelství

Není to tak dávno
co jsou z kuřat slepice :D :P
Kdysi si to rozumělo
Teď už je to na klice..
Nevím co se mezi nimi stalo
Čas spoustu věcí umazal
Ať to bylo, jak to bylo
Všechny chyby ukázal
Ať jsem je znal sebevíce
Dojmy někdy mění tvář
Z těch kuřat už jsou slepice
Teď jim táhne na oltář

Rozeberem každou více
Začneme tou nejstarší
Řeknu něco o Ashleynce
Třeba proč už netančí
Tanec ona milovala
Pak jí málem pohřbilo
Když jí její vlastní tělo
Naráz strašně zradilo
Myslím, že to těžce nese
Nikdy se s tím nevyrovná..
Snad ji někdy dopřeje se
Aby mohla býti slavná
Láska dlouho nepřála jí
Pak se štěstí usmálo
Až na jednu, ji tu lásku
Hodně lidí dopřálo
Bohužel to byla jedna
Jedna z těch jejích „nej“
A pak se ti řekne lehce
Důvěru všem lidem dej…

Rowena byla v poho dívka
Než ji puberta změnila
A pak u těch zbylých tří
Na dlouhou dobu skončila
Bylo jim to hrozně líto
Pořád na to myslely
Chtěly zpět tu super dívku
Kterou kdysi poznaly
Když je člověk tvrdohlavý
Máloco si připouští
A pak svoje lidi,
Kvůli tomu opouští
Snad změnila se kvůli tomu jednomu
On lásku svou ji dal
Ona se s ním rozešla
On ji oplakal

Naomi se dávno vzdala
Cokoliv té jedné říct
Svých starostí měla i tak
Na daleko přes tisíc
Ne že by se nesnažila
Utužovat jejich vztah
Jenže jí ty věčné hádky
Začaly pořádně štvát
Někdy není dobré dávat ani na rady svých nejbližších
I když to myslí dobře, však vím, co je pro mě nejlepší
Naomi byla silná dívka
Všechno toto zvládala
A myslím že ta námaha
Jí všechno dobré dopřála.

Shelly vždy jako bezstarostná vypadala
Málo kdy tomu tak však bylo,
S mamkou se totiž často hádala
A to ji úsměv na rtu bralo
Na úsměvu ji nepřidaly
Ani ty věčné hádky
Ve snu se vždy stěhovala
Někam do pohádky
Té jedné ji bylo líto
Sama to však už vzdala
I když to trvá, přebolí to
Utěšovala se sama
Najednou po době těžké
Objevil se její princ
Ten pomohl ji zahnat smutek
A úsměvu vejít vstříc…

Tak tahle jsem je znal každou zvlášť
Teď blížíme se ke konci
Radost je radost, a zášť je zášť
A blbost nosí pitomci
Teď už se asi nezmění
To jejich tiché blouznění
Je jim líto velice
Že z kuřat už jsou slepice.
Autor Abbey..., 07.06.2010
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: ta.cupka., Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za poslední sloku

08.06.2010 16:22:00 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí