Slizký hrobeček

Slizký hrobeček

Anotace: bla bla bla

Svět na střípky, lámu rukama svýma.
V krvi kyselina.
Kdy konečně odejde úzkost co ve mně dřímá?!
Svázala mě krutá zima.

Chci usnout a probudit se za sto let.
Utéct do světa svého.
Za tu dobu, by to snad mohlo přebolet.
Možná se dočkám, ale čeho?

Pátým rokem ležím pod mechem tiše.
Hladoví slimáci,
po slizkých cestách lezou mi v břiše.
Je to spíš fópa, než-li klišé.

Teď ale zjišťuji, že nespím.
Proč mě nic nebolí?
-(bolí,ale skuhrám tiše)-
Autor eddy1 1 11, 07.06.2010
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí