Poslední lov na pár zbytečných slov..

Poslední lov na pár zbytečných slov..

Anotace: :- .!. -:

Tři pramínky potůčků,
drásají krajinu.
běhám po lese s oštěpem a chytám slova.
Když žádné nechytím, tak asi zahynu.
A když nezhynu, tak začnu znova.

Až nějaké chytím,
což možná stane se,
Přestanu běhat s oštěpem po lese.

Ulehnu pod strom,
za víčky najdu klid.
Usnu tam na dlouho,
možná že začnu hnít.

S cedulí na zádech
-NECHTE MĚ BÝT-
budu po smrti,
konečně žít.
Autor eddy1 1 11, 07.06.2010
Přečteno 238x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Básničkáříček, Morsia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí