často

často

Anotace: nepochopená

Častokrát si myslím,
že jsem tu sama,
hladová po lásce,
snad se mylím...
k nejedné vrásce
dálší přibyla


Probdělá noc
dá se mi sen
ztrácím se v hluboké noci
chci tě tu zase
tebe jen.


S bolesti na hrudi
usínám sama
hladová po lásce
chci odejít
otvírá se mi brána.
Autor anatantal, 07.06.2010
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Sýkorka07, ostuda lidstva, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí