SEN I SKUTEČNOST

SEN I SKUTEČNOST

Anotace: co můžeme změnit...neodkládejme to...zítra může být pozdě...

SEN I SKUTEČNOST

Na dně nejskrytějších přání
Hledám svůj sen
O dnu co všechno změní
Co změní celý den

Vcházím tiše po špičkách
A hledám ten sen
Do míst kde jsi mě zanechal
Netoužím však vyjít ven

Leží tam na zemi
Schoulený jako kotě
Bojí se otěží
Spoutaný žít nechce

Vlastně neví po čem touží
A nechce hledat nic
Neví co jeho srdce tolik souží
Vlastně nechce žít

Chci jej chytit do dlaní
Šeptat mu sladká slova
Co lásku a touhu skrývají
Chci si jej schovat

Důvěru jeho získat musím
Stejně jako on věřit mi smí
Nevinnu jeho neokusím
Vždyť neví co je to smích

Rozesmát ho a ukázat mu svět
To je mé přání a můj sen
Ukázat jak poupě mění se v květ
Jak končí se a začíná den

On však nechce znát krásu
Nechce znát něhu, lásku ani radost
Snášel tíhu, bolest už dlouho
A jak řekl sám – má toho dost

Tak pomožte mi zvednout ho
Podpořit jeho víru slabou
Vyzvednout to lepší z nás
To co umí srdcem pohnout
Autor Jitka, 27.12.2005
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí