Život

Život

Anotace: Cesta zivotem je jako pribeh o strachu nad ztratou pritele ktery s nami citi

Život jest jedním příběhem,
vše začíná slovem zrození.
Příběh začíná,opona jde nahoru.
Zrození sama sebe,dvě oči na svět hledí,
pohledy příběhů věčného boje za podporu.

Cesta jde dál životem,tělo stárne,
příběh života po kterém každý prahne.
První lásky časem bolí,
příběhy trnitých cest proti nevoli.
Život je příběh o slovech.

Slova o citech vládnou životem,
každý jest lovcem slov anděla znaku.
Život bolí,život jest velkým proslovem,
proslovem obhajob za skutky v náznaku.

Cesta ke smrti,nad vládnoucím životem,
vše bude lepší až mi tu nebudem.
City nám velí,city nám vládnou,
srdce bolí,anděl se trápí.
Život je o strachu nad ztrátou.
Autor Carlos, 27.12.2005
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí