stánek smutku

stánek smutku

Anotace: ..

ná tváři je cítit vánek
zvony na poplach zvoní
uprostřed náměstí stánek
u kterého každý,slzičky roní

je to stánek bez štěstí
co prodává zlé vzpomínky
nic dobrého to nevěstí
srdce tíží i drobné kamínky

každý kamínek je kus pocitů
pocitů zlých a neštastných
na světě je čím dál víc necitů
a mnoho míň,těch štastných

já na podobný stánek narazil
bylo mi děsně a plakal sem
ale pláč a vztek sem porazil
ted pod nohama??? pevnou zem
Autor najrob7410, 07.06.2010
Přečteno 278x
Tipy 13
Poslední tipující: vlcatko, Mraveneček, CULIKATÁ, labuť, PrinceznaHeliovýchbalonků, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobře,že už jsi vítěz a smutek jsi porazil:)

08.06.2010 07:22:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí