Výpověď srdeční

Výpověď srdeční

Anotace: "K"

Dát výpověď? Moment však!
Ve smlouvě to stojí tak,
že lhůta tříměsíční bývá,
pár úderů Vám tedy zbývá!

Žádné úlevy! V podpis tu stojí,
že povinost Vás k tělu pojí!
A žádná dohoda ani odstupné,
nejsou Vám v odchodu vůbec přístupné.

Krize je v podniku - ne však finanční,
cožpak Vám jen pohled nestačí?
Na snahu plic a dalších orgánů,
snaží se krizi, vyrvat ze spárů.

Nedejte na duši, rádce je špatný,
a tento závěr - není vratný.
Výpověď srdeční tečkou se stává,
pro všechny přítomné -jimž srdce sbohem dává.

Ještě chvilku bij.
Autor Analisieren, 08.06.2010
Přečteno 253x
Tipy 9
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Psavec, Mraveneček, Kapka, CULIKATÁ, Agniezka, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí