Král je mrtev...

Král je mrtev...

Anotace: AŤ ŽIJE KRÁL!!!!

V průvodu pozůstalých
mé srdce usedavě brečelo
mysl se bouřila
a duše by té mrtvé lásce
v zoufalství sebe dala!
Ke všemu pořád pršelo...!

Na hřbitov cesta daleká
a v průvodu jsem sama
ni přátelé se mnou netruchlí
ba naopak!
radují se!

Mé ego iluze vzdát se nechtělo.

Až boty jsem prošoupala
a oči si vyplakala
hrobeček dubovým lístkem přikryla
rozestoupilo se nebe
a v duhovém kočáře
poslalo mi
lásko

TEBE!
Autor aniger, 08.06.2010
Přečteno 252x
Tipy 7
Poslední tipující: Kars, Spidy, Skalsky Pavel, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí