Lidé

Lidé

Anotace: není nás tu již moc?

Na světě milióny lidí,

přesto si každý přeje být někdy sám.

Když se všechno nejvíc sere,

tenhle pocit bohužel znám.



Není se kam ukrýt,

je nás tady moc.

Čech, Španěl nebo Brit,

marně prosí o pomoc.



Pro někoho je vykoupením chlast,

pro jiné jsou drogy nebo žiletky slast.

Otázka jednoduchá, co je lepší?

Žít dál nudný život, pod záštitou slušnosti.

Nebo...
Autor venca206, 08.06.2010
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lítat.. ale bez těch nicotností.. jde to, věř mi

08.06.2010 11:16:00 | Petbab

Ani jedno z toho,co jsi napsal.

08.06.2010 10:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí