Tak jako ...

Tak jako ...

Anotace: Spolu a vlastně bez sebe.. aneb těžké je najít někoho, kdo by byl opravdovým přítelem..

Tak jako kytara struny musí mít..
Tak jako slunce měsíc miluje..
Tak jako déšť umí trávu nakrmit..
Tak jako prstýnek, co lásku spojuje..

A všichni vědí, že patří noc ke dni..
Že nenávist ukrajuje lásku..
Milenci doufajíc,že dnes se nerozední..
Nikdo, co odpoví mi na otázku..

Tak jako včera, bude mi i dnes?
Tak jako láska přišla, odejde sama?
Tak jako slepce hůl,kdo bude mě vést?
Tak jako smrt, odejdeš do neznáma?

V posteli ležící,po bezesné noci..
Prameny vlasů pod tělem zkroucené..
Sama se sebou, sama ve své moci..
Vzpomínky odbíjí hodiny nástěnné..

Tak jako krásně zní svatební ,,ANO,,..
Tak jako tanec v dešti oslňuje svobodou..
Tak jako dítě,co dostane vynadáno..
Tak jako dospělí,co také vše nemohou..

Všechno co bylo tu,jednou odejde..
Moc rychle zmizí,každá chvíle slastná..
Na tom co každý chce,nikomu nesejde..
Každý mě odbyde ,, Neboj, zas budeš šťastná ,,

Taková jako oni,mám také být?
Hledět si sebe a nevnímat okolí?
Taková jako oni,bez přátel žít?
..
Možná mají pravdu,bezcitnost nebolí ...
Autor Terry, 08.06.2010
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: Kariš, Rolnička, Mraveneček, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezcitnost opravdu nebolí,ale bolí okolí,které svou tvrdostí ničí a takový člověk je špatný-však občas na ně člověk v životě narazí-pryč od nich:))

08.06.2010 10:14:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí