Odraz mé duše

Odraz mé duše

Anotace: jen takový pokus nic víc

Viděl sem blázna
přede mnou stál
zvedl sem ruku
to samé udělal
řekl sem větu
řekl ji hned též
zapálil si cigaretu
já kouřil též
zmateně pohlédl do očí mých
ten pohled temný byl upír v nich
típl sem cigaretu
zašlápl ji též
cokoliv sem udělal
udělal to taktéž
pak však mě něco jen napadlo
nevidím blázna...přede mnou je zrcadlo.
Autor Zbyhněv, 08.06.2010
Přečteno 276x
Tipy 7
Poslední tipující: JarekBrnoCz, Sladkalu, 666 Idiot MCR, Lamia, Mraveneček, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten blázen, jenž v očích zračil děs,
podal mi ruku, v životě řez.
Pak učil mě lásky, když nesvůj se zdál,
sbíral oblázky a na kytaru hrál.

30.06.2011 23:10:00 | Lamia

dobrej nápad,docela líbí,jen se opakuje slovo též to nelíbí

08.06.2010 10:37:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí