Chybná sms

Chybná sms

Anotace: "K"

Proklatý mobil zas je budíkem,
na spánkové stuze - hrubým uzlíkem.
Nějaká zpráva, k bdění mě budí,
Asi zas máma, textově prudí.

Nesmysl textu obálka skrývá,
mozek tu spojitost nepobírá.
A druhá zpráva - Hehe .. vida.
Byla jsem další v řadě chyba.

Dobré ráno.
Autor Analisieren, 08.06.2010
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: Lady Celebrian, Isquieasuus, Lota, Zorenka Ježková, Mraveneček, takova, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí