Rodina

Rodina

Anotace: Báseň o rodinném neštěstí...

Tam, kde děti dávají dobrou noc,
tam, kde zlo nemá téměř žádnou moc,
tam v domě v madravé dáli,
stáli rodiče a na sebe se smáli.

Dětem srdce láskou hořela,
když políbili rodiče na čela.
Byla to šťastná a spokojená rodinky,
do té doby, než přišla černá hodinka.

Byla to krásná noc, pak ale přišel krutý den,
kdy byl jejich život do sítí polapen.
Přišel den loučení,
co rodinný život proměnil v trápení.

Poslední slovo, poslední objetí,
poslední slza pravého dojetí.
A pak už jen sbohem říct,
už se neuvidíme, už se nikdy neuvidíme víc.
Autor Tea, 08.06.2010
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí