Harmonie

Harmonie

Anotace: třeba se vesmír spojí, když si prověří duši a možná se múže i zablesknout...

Kroužíš nad zátokou , máváš křídly , jsi volná
Jak nonšalantní manta, vznášíš se hlubinami ultramarinu
šum písku, ti je v dunách mlčemlivým svědkem
On díky vánku, noční pouští vypráví, co bylo i co není

Máš moc kouzlem změnit den v noc a ráno v usínání
Jsi však ještě malá má milá,s křídou maluješ motýlúm křídla
Tvé oči hvězdy ukradly, a smích bouři v kadeřích rozpoutal
Rdíš se v lících, když pohledem čas krátíš

Hlásí se odpoledne a chvíle nás dělí od přítomna
Je dnes a já maluji.. bude i zítra, vždyť jsme, je náš čas...
Snad pro okamžik naplnění, pro chvilku souznění,
Na vteřinu od vydechnutí, si vnímat nás přeji navždy!
Autor Valemart, 08.06.2010
Přečteno 202x
Tipy 5
Poslední tipující: Divoženka1, CULIKATÁ, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poezii v próze moc nehovím :-)

09.06.2010 06:06:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí