Óda na R

Óda na R

Anotace: R

Sbírka: Good Times

Vřelý vřískot veřejnosti
Vřava vaří .. Výtržnosti!

Tragéd potrhlosti tropí
Trapně trsá, trepky trpí

Krkolomná kraví kaše
Krychle v krku Krakonoše

Hrozivý Herodes hračkami hrozil
Heretik horký hrot v hrtanu hrotil

Zraněný zrak .. Zrzavá zebra
Bezradnost zračící zrušená žebra

Mrzutý morous mračí se mravně
Zmrzlého mrože však mrdá, a marně

Prachsprostý prosťáček příbory připraví
Pořádně přidá si .. přesto se nepřejí
Autor Giuseppe_Lumík, 08.06.2010
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Fanosh, Ashita Abigor, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí