Kamarádství

Kamarádství

Anotace: Jak se pozná kamarádka?

Sbírka: Přátelství

„Jak se pozná kamarádka?
tak to vezmem pěkně zkrátka…
Kamarádství to je vztah,
když tě má ten druhý rád…

Když ti řekne: ‚Příteli,
pročpak nejsme veselí?‘

Tak se usměj na ten svět
teď ti budu vyprávět!

Byly jsme my jedna parta,
a pak jednou padla karta…
Karta eso černé kříže
a za partou padly mříže…
Mříž tu partu rozdělila
a v hlavě světlo rozsvítila…
Tři holky z party pochopily,
že v síti se zastavily…
Teď už jsou z pavučiny venku
a vzpomínají na tu holku…
Že měli ji strašně rádi,
teď už nejsou kamarádi…
Teď už ví, že kamarádství
nečekaně se vždy ztrácí…
Ta holka byla plná chyb,
furt říkala: ‚Nech mě být!‘
Do Teď nevím já to jistě,
co na jejím je prvním místě…
Na mojem jsou moje lásky,
nekladu si žádné pásky…

No nic, už budu muset jít
nechám tě tu v klidu být…
Popřemýšlej, co teď zněo,
snad nezaťukáš si na čelo…
Opravdu to takhle bylo,
nebylo mi z toho milo…
Už víš co přátelství není,
a že se nečekaně mění…“
Autor Abbey..., 08.06.2010
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: Modrý Anděl, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí