nástrahy života

nástrahy života

Anotace: jedno pozkouškové odpoledne:)

Připadá mi náramné,
že člověka napadne
všelicosi nesnadné.
On nevěří, že nezvládne
ty nástrahy proradné,
jež má plniti řádně.
Jenže ho nenapadne,
že zítra kolem poledne
na náměstí na Kladně
svým vlastním hrdlem propadne.
Autor Alfie, 08.06.2010
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Monica.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí